14 november 2021
13:00

Referat: Turkisk Center FF - AIF Barrikaden

Startelva: Filip S – Viktor T, Bright, Matte, Ghafur – Maksym R, Martin N, Anton, Bashar – Henke och Markus

Avbytare var Daniel som spelade sista halvtimmen som innermittfältare, Simon W som spelade sista 15-20 som högerback och Rabia som spelade anfallare sista 8-10.

Jag var inte där men sällan har väl omdömena från de jag talat med varit så samstämmiga, t.o.m. ordvalen på de 6 spelare jag talat med och plus uttalandet av Andy i ”hemmaplan Sydsvenskan” på nätet (där det f.ö. felaktigt står att Turkisk Center tog ledningen efter 0 min – så kunde man också tolka domarens rätt flummiga rapport från matchen på Skånebolls sida – när det i själva verket handlade om inledningen på andra halvlek).

Det alla var överens om var att det var en jämn match med öppet och böljande spel (en snäll omskrivning av hawaii) och allt öppnare efter hand vilket väl också alla målen i andra halvlek ger en hint om. Många målchanser åt båda håll, de aningen fler tyckte någon. Så här föll målen:

1-0 i 48:e min på en hörna.
1-1 i 72:a min av Anton H på straff sedan han själv dragits ner. Solklar.
2-1 i efter c:a 77 min på straff. Korrekt dömd.
2-2 i 87:e min av Bright E på nick på hörna av Anton.